Groot vrijstaand woonhuis met garage en schuren


€ 155.000,00 k.k

Per direct te koop aangeboden een groot vrijstaand woonhuis.

Met garage en schuren gelegen aan de Heerenland 14 in Wymeer (Bunde).


Perceeloppervlakte
1009m²
Woonoppervlakte
125m²
Bouwperiode
...
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Garage
1

Extra informatie
Over de woning:
Begane grond: de woning beschikt over een hoofdentree en achteringang, keuken met inbouwapparatuur, ruime woonkeuken/eetkamer, knusse woonkamer met uitzicht over landerijen, 2 slaapkamers, apart toilet, doucheruimte met douche en wastafel en een kleine bijkeuken.
Verdieping: middels een vaste trap bereikt u een grote zolder met voldoende ruimte voor opslag en 1 zeer grote slaapkamer met uitzicht over landerijen.

Ligging van de woning
Achter de woning schuren en een ruime garage. De garagedeur is recent vernieuwd. Rondom het huis bevindt zich een grote tuin en terras. Momenteel vindt een verbouwing plaats van één van de schuren. Bouwmateriaal is bij de verkoop inbegrepen.
Over het geheel
Deze woning heeft een woonoppervlakte van 125m2 en staat op een 1009m2 groot perceel. Het huis is voorzien van een nieuwe meterkast. Verwarming middels CV. De CV-ketel is in 2021 vervangen. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken. Het huis is ingericht voor verhuur aan monteurs en vakantiegangers en wordt momenteel ook als dusdanig succesvol verhuurd via Booking.com. Verkoop is inclusief inrichting en bouwmateriaal.

Beschikbaar: Deze woning is per direct beschikbaar.
Foto's