Landelijk gelegen droomvilla


€ 358.000 k.k

Landelijk gelegen droomvilla wordt verkocht zonder makelaarskosten.

Zeer landelijk gelegen Droomvilla in landhuisstijl met 2 wooneenheden en een extra bouwkavel


Perceeloppervlakte
598m²
Woonoppervlakte
102m²
Bouwperiode
1968, aanbouw van de woning in 1991 en 2019
Slaapkamers
...
Badkamers
...
Garage
niet aanwezig

Extra informatie
Landelijk wonen in een grote droomvilla met 2 wooneenheden in een rustig dorp met landelijke uitstraling .Met naast de woning een extra bouwkavel van 597 m2. Aanbouw en ombouw van de woning in 1991 en 2019. De woning wordt verkocht zonder makelaarskosten.

Woning 1 bevindt zich op de begane grond en heeft een woonkamer met prachtig uitzicht over de landerijen. De keuken is uitgerust met inbouwkeuekn. De badkamer is voorzien van een douche, WC en wastafel .De woning heeft 2 slaapkamers waarvan ëén ouderslaapkamermet vaste inbouwkasten. De woning heeft een bijkeuken, CV ruimte,en een schuur. Naast de woning bevinden zich een ruime tuin,carport, en een groot terras met veel privacy en aansluitend een buitenverblijf, c.q ontspanningsruimte.

Woning 2 is een volledig en uitgerust vakantiehuis. Vanwege de bijzondere uitstraling heet het "Villa de gouden droom". Vanuit de ruime hal wordt de bovenverdieping bereikt. Hier bevindt zich de woon -leefruimte met groot 2 persoonshemelbed.Vanuit de woonkamer komt u in de volledig uitgeruste keuken met inbouwapparatuur en een slaapkamer met stapelbed. Vanuit de woonkamer bereikt men het omheind dakterras met vaste grill.Dankzij de vele ramen en dakramen is er veel lichtinval en prachtig uitzicht.

Op de begane grond met ruime hal bevinden zich 2 slaapkamers, ëén met 2 persoonsbed en één met kinderbed. Tevens is er nog een kleine relaxruimte, een bijkeuken en een grote badkamer met douche 2 wastafels WC en een groot hoekbad.

Naast de vakantie woning is een klein terras ,tuin en een schuurtje voor o.a de gereedschappen of fietsen e.d. De villa is voorzien van kunststof kozijnen, dubbelglas,rolluiken. Beide woningen hebben een privé ingang. De vakantiewoning is compleet ingericht en wordt inclusief alle inventaris verkocht.

Voor alle verder informatie en foto's kunt u contact met ons opnemen

Ligging van de woning
Goede verbindingen met de A7 en A28 alsmede de Nederlandse grens. In Bunde zijn voldoende winkelmogelijkheden, alsmede scholen, apothekers, restaurants etc.
Foto's