Heerlijke eengezinswoning


€ 159.000 k.k

TE KOOP: EENGEZINSWONING, Graf Ulrichstraße 3, 26826 in Weener (Niedersachsen)

U bent op zoek naar een eengezinshuis in het havenstadje Weener?
• Gelegen dichtbij het centrum?
• Nabij de haven?
• Eventueel geschikt als tweede (vakantie) woning?
• Geschikt voor (recreatief) verhuur, B&B?
• Of een woning gelegen nabij de Nederlandse grens?

Lees dan eens verder!


Perceeloppervlakte
180m²
Woonoppervlakte
75m²
Bouwperiode
1930
Slaapkamers
...
Badkamers
...
Garage
...

Extra informatie
Wij bieden ons vrijstaand eengezinshuis, gelegen aan de Graf Ulrichstraße 3 in Weener, per 1 september 2021 te koop aan. Dit betreft een privéverkoop. U betaalt dus geen makelaarskosten.

Binnen: het huis beschikt over een centrale hal/entree, woonkeuken met inbouwapparatuur, woonkamer, slaapkamer, aanbouw (eventueel 2e slaapkamer), badkamer met douche, wastafel, toilet. Alles op de begane grond! Het huis wordt verwarmd middels CV.

Buiten: achter het huis bevindt zich een groot tuinhuis, een onderhoudsvrij verhard terras en een grote dubbele carport.

Over het huis: deze woning heeft een woonoppervlakte van circa 75m2 en staat op een circa 180m2 groot perceel. Oorspronkelijk bouwjaar woonhuis is 1930. Het huis is grotendeels gerenoveerd. Het huis heeft kunststof kozijnen met isolatieglas. Er is in 2019 een nieuwe CV installatie (Remeha) geplaatst. Energiepas aanwezig.

Beschikbaar: Per 1 september 2021 is de woning beschikbaar (of eerder in overleg). Vraagprijs € 159.000,= kk.

Omdat dit een privé verkoop betreft verzoeken wij u alleen te reageren bij serieuze interesse. Wij verkopen niet aan makelaar/bemiddelaar. Bezichtiging is mogelijk vanaf 1 augustus 2021. U kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen naar 0049 4903915288 (na 18.00 uur).

Ligging van de woning
Het huis ligt aan een doorgaande weg, nabij het centrum, de haven en de A31 (richting Emsland/Ruhrgebied, Bremen/Oldenburg of Winschoten/Groningen.
Vertalen
Foto's